28 Δεκ 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ;
Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μοιάζει να αναστατώνει το πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες από διάφορες ιστοσελίδες προκύπτει ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης διαπίστωσαν από τις διασταυρώσεις που πραγματοποίησαν ότι στη λίστα Λαγκάρντ, που παρέλαβαν προσφάτως, υπήρχαν τέσσερα επιπλέον πρόσωπα, τα οποία δεν υπήρχαν στη πρώτη λίστα Λαγκάρντ και τα οποία πρόσωπα έχουν στενή συγγενική σχέση με τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου πρώην υπουργό Οικονομίας επί των μνημονιακών κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου στο μεταξύ με δηλώσεις του δηλώνει άγνοια για τα εν λόγω πρόσωπα, τονίζει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή τους στη λίστα και δηλώνει ότι δεν έχει καμμία σχέση με λογαριασμούς στην Ελβετία.
Νωρίτερα το πρωί ο Λ. Γρηγοράκος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της "παρέας", όπως την αποκάλεσε, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όσο και του Γιάννη Ραγκούση!
Όλα δείχνουν ότι μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις το ΠΑΣΟΚ τελεί σε καθεστώς νευρικής κρίσης και έχει μετατραπεί σε πεδίο αλληλομαχαιρωμάτων.
Πολιτικοί παρατηρητές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με την τροπή που έχει λάβει να καταστεί πρόξενος ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Τόνιζαν, ταυτόχρονα, ότι μια τέτοια υπόθεση μπορεί να φέρει μεγάλη αναταραχή στην κυβέρνηση ακόμα και να κλονίσει τη συνοχή της!!!
Άλλοι πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν σαρκαστικά ότι είναι τέτοια η δομή της αστικής πολιτικής ζωής ώστε σκανδαλώσεις υποθέσεις τύπου Λαγκάρντ να επιτύχουν παραδόξως την κατάρρευση ενός κυβερνητικού συνεταιρισμού, πράγμα που δεν το κατάφερε η υπερψήφιση από τους τρείς συνεταίρους του κατάπτυστου μνημονίου.


πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου