2 Φεβ 2014

Eπιστολή καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Μεσημερίου:Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μεσημερίου με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ καταγγέλλει την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Θερμαϊκού για την προμήθεια πετρελαίου του Νηπιαγωγείου μας

ΠΡΟΣ : Πίνακα αποδεκτών
Αρ. Πρωτ. 38 / 31-01-14
Μεσημέρι 31 Ιανουαρίου 2014

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Μεσημερίου με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ καταγγέλλει την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Θερμαϊκού  για την προμήθεια πετρελαίου του Νηπιαγωγείου μας.






   
Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις της διευθύντριας του Νηπιαγωγείου για προμήθεια πετρελαίου του ολοήμερου τμήματος εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες, μια και το υπάρχον πετρέλαιο τελείωνε, την Παρασκευή 31/01/2014 το πρωί το πετρέλαιο εξαντλήθηκε και η λειτουργία του ολοήμερου τμήματος ήταν αδύνατη. Οι γονείς των παιδιών με ομόφωνη απόφαση, πήραν τα παιδιά τους μιας και οι συνθήκες ψύχους που επικρατούσαν στις αίθουσες δεν επέτρεπαν την παραμονή των παιδιών. Το ολοήμερο τμήμα την Παρασκευή 31/01/14 παρέμεινε κλειστό και δεν λειτούργησε, προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στους γονείς, που όλοι τους είναι εργαζόμενοι.

  Οι γονείς και τα μέλη του συλλόγου σχεδόν καθημερινά και οικιοθελώς ασχολούνται με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία του Νηπιαγωγείου. Βαψίματα, μερεμέτια, ηλεκτρικά, υδραυλικά, αγορές μικροσυσκευών, υλικά καθαριότητας και σχολικών ειδών που θα έπρεπε να παρέχονται εξολοκλήρου από τον Δήμο που είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του Νηπιαγωγείου, πραγματοποιούνται και λύνονται από τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου.

 Η περίπτωση όμως της ολιγωρίας στην προμήθεια πετρελαίου για την ομαλή λειτουργία του Νηπιαγωγείου που φιλοξενεί ψυχές τεσσάρων και πέντε ετών, υπερβαίνει κάθε ανοχή.

 Είναι η τελευταία φορά που οι γονείς και ο Σύλλογος του Νηπιαγωγείου ανέχονται αυτήν την αδιάφορη συμπεριφορά από φορείς του Δήμου, που αντί να κάνουν τα προβλεπόμενα, αδιαφορούν για βασικές ανάγκες των παιδιών μας.

 Επιφυλασσόμαστε, στο επόμενο ατόπημα από πλευράς Δημοτικών αρχών για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.    



Το Δ.Σ.


Πίνακας αποδεκτών:

Δήμαρχο Θερμαϊκού
Πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου,
Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βογιατζή ,
   κ.κ. Μαυρομάτη, Οικονομίδη, Παραδείση, Παράσχου, Κουκουρίκο, Μώραλη,
Πρόεδρο κοινότητας Μεσημερίου,
Ένωση Γονέων Δήμου Θερμαϊκού,
Διευθύντρια Νηπιαγωγείου Μεσημερίου,
Τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου