3 Ιαν 2015

Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ, 3 και 4 Ιανουαρίου


Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο, όπου το απόγευμα θα ξεκινήσει  το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος.



Στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου η επικαιροποίηση του προγράμματος, οι πολιτικές συμμαχίες και η κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος. Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στην ανάγκη για την ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη, προεκλογική και μετεκλογική, των δυνάμεων που θέλουν την ανατροπή του Μνημονίου και της λιτότητας.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εμπλουτίζεται από ουσιαστικές προσθήκες στα όσα ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Σάββατο 3.1.2015
18:00 Έναρξη Διαρκούς Συνεδρίου: Συγκρότηση Προεδρείου
19:30 Εισηγητική ομιλία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα
Ομιλίες Συνέδρων
22:00 Τέλος Εργασιών
Κυριακή 4.1.2015
10:00 Έναρξη
Ομιλίες Συνέδρων
21:00 Λήξη Εργασιών  

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την εκλογική μάχη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 3 Ιανουαρίου, στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί και το Διαρκές Συνέδριο, στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου