26 Μαρ 2014

Δ. Χαραλαμπίδου: Στημένο το δίπολο Ιωαννίδη-Τζιτζικώστα αφού δεν υπάρχουν διαγραφές(video)

Δέσποινα ΧαραλαμπίδουΕυθεία επίθεση στους «γαλάζιους» συνυποψηφίους της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου μέσα από τη συνέντευξή της στο

Δείτε τις προθέσεις της για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, την προσπάθειά της να ονοματίσει την «διαπλοκή» στο Μετρό Θεσσαλονίκης και πως αντιμετωπίζει τα εσωτερικά ζητήματα του ΣΥΡΙΖΑ.




"Στημένο" το δίπολο Ιωαννίδη- Τζιτζικώστα αφού δεν υπάρχουν διαγραφές από ΝΔ

Ερωτώμενη η Δέσποινα Χαραλαμπίδου αν είναι «στημένο» από τη ΝΔ το δίπολο Ιωαννίδη- Τζιτζικώστα απάντησε πως «Και οι δύο υποψηφιότητες είναι προέρχονται από την καρδιά της ΝΔ. Το γεγονός ότι η ΝΔ δεν έχει προχωρήσει σε καμία διαγραφή από υποψήφιους του Τζιτζικώστα που είναι και κομματικά της στελέχη, νομίζω ότι επιβεβαιώνει αυτό που αιωρείται στον αέρα ότι πιθανόν να είναι ένα στημένο πράγμα»

«Διαφέρουμε από όλα τα άλλα σχήματα. Τα υπόλοιπα σχήματα εκπροσωπούν το παλιό, το φθαρμένο, κάτι που δεν ταιριάζει και δεν αρμόζει για τον κόσμο της εργασίας» πρόσθεσε σχετικά με το γιατί να ψηφίσει ο κόσμος την Δ. Χαραλαμπίδου.

«Ο κόσμος πρέπει να κάνει ένα μεγάλο κλικ αυτή τη φορά, να ψηφίσει Αριστερά για να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από μαύρο και μπλε να γίνει κόκκινο» κατέληξε.



Ψήφισε όλα τα μνημόνια ο Ιωαννίδης

Η κ. Χαραλαμπίδου ερωτώμενη για τον συνυποψήφιο της Γιάννη Ιωαννίδη τον χαρακτήρισε αρχικά ένα «σεβαστό πρόσωπο που έχει προσφέρει στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στην πόλη μας» αλλά τόνισε πως «έχει διαφορά να σέβεσαι κάποιον από το να τον τιμάς για το πως στάθηκε στην πολιτική ζωή».

«Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ψήφισε όλα τα μνημόνια, ότι με την ψήφο του απολύθηκαν δεκάδες εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, δεν μπορώ να ξεχάσω ότι και με την ψήφο του κ. Ιωαννίδη κατεδαφίστηκε η υγεία, η παιδεία και η κοινωνική πρόνοια στη χώρα μας. Αυτά δεν μπορώ να τα ξεχάσω» σημείωσε χαρακτηριστικά η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.



Χάιδεψε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ο Τζιτζικώστας

Εμένα αντίπαλός μου δεν είναι ούτε ο κ. Τζιτζικώστας ούτε ο κ. Ιωαννίδης. Αντίπαλοί μου είναι τα προβλήματα. Είμαστε ανήσυχοι για το πως θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις που έχουν οι πολίτες.

Χαρακτήρισε διάδοχο μιας κατάστασης, συνεχιστή του έργου Ψωμιάδη διατηρώντας τα στελέχη Ψωμιάδη στις ίδιες θέσεις.

Χαρακτήρισε «μεγάλο ατόπημα» του κ. Τζιτζικώστα «που κάλεσε τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής στην εξέδρα των επισήμων» κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητα για να χαϊδέψει τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής» βλέποντας ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι παίρνει ο νυν περιφερειάρχης ένα μικρό κομμάτι των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.



 Δεν υπήρχε αλισβερίσι στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά μου

«Όχι δεν με έφερε σε δύσκολη θέση η παραίτηση της Ρένας Δούρου» τονίζει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. «Ακολουθούμε συλλογικές αποφάσεις του κόμματος» προσθέτει.

Αρνείται ξεκάθαρα ότι «υπήρχε αλισβερίσι στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ προεδρικών και της Αριστερής Πλατφόρμας» σχετικά με την υποψηφιότητά της.



Μετρό : Διαπλοκή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με εργολάβους

Ονομαστικά αναφέρεται η κ. Χαραλαμπίδου στους «διαπλεκόμενους» στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ερωτώμενη για το ποιοι διαπλέκονται και με ποιους απάντησε χαρακτηριστικά «Η κυβέρνηση της ΝΔ παλιότερα, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παλιότερα και η συγκυβέρνηση σήμερα εμπλέκονται με τους εργολάβους. Και σήμερα ο μεγαλύτερος εργολάβος είναι ο ΑΚΤΩΡ».
Ζήτησε εκ νέου να αντικατασταθεί η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη και άμεσα έργα για να προχωρήσει η κατασκευή του έργου.



Σκουριές: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπλοκάρουμε την επένδυση

«Εμείς αν εκλεγούμε καταρχήν έχουμε να σταματήσουμε την εξόρυξη του χρυσού με τον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίον γίνεται, το πρόβλημα είναι στη μέθοδο εξόρυξης. Το δεύτερο είναι οι έλεγχοι που πρέπει να κάνει η Περιφέρεια» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε και συνεχείς ελέγχους έτσι ώστε να μπλοκάρουμε την επένδυση που είναι χαριστική για την εταιρία, θα επιφέρει σοβαρή περιβαλλοντική καταστροφή στο σύνολο της Περιφέρειας και είναι προβληματική σε ότι αφορά τη μέθοδο» τονίζει.



Παράλληλα η κ. Χαραλαμπίδου σημειώνει πως δεν ήταν έγκριτη η δημοσκόπηση της Κ-RESEARCH, αναφέρεται στην συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει «πιο σημαντική την κάλπη των Ευρωεκλογών» και «καθαρά πολιτική» την μάχη για την Περιφέρεια ενώ ζητά ένα «μαζικό μήνυμα» στο δημοψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

Τέλος ανακοίνωσε μέσα από την συνέντευξή της στο seleo.gr τους 4 από τους 7 αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού. Πρόκειται για τους Λάζαρο Τόσκα (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής) από το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, τον αγροτοσυνδικαλιστή Παύλο Κελεσίδη (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας), τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών Σταύρο Παπαϊωάννου (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών) και τον Στάθη Συμεωνίδη (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας) αντιπρόεδρο της ΕΛΜΕ Πιερίας.


Όλη η συνέντευξη της Δ. Χαραλαμπίδου


Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου