30 Δεκ 2014

Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης: «Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός!»

Με αφορμή τη μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές η Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Μετά από τέσσερα χρόνια μνημονιακής πολιτικής, μετά από τόσο χρόνια σκληρής λιτότητας, μετά τη νεοφιλελεύθερη επέλαση που σάρωσε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός.


Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της κυβέρνησης Σαμαρά να κρατηθεί στην εξουσία και παρά το κύμα τρομοκρατίας που εξαπέλυσε όλο το τελευταίο διάστημα, η ελπίδα νίκησε. Ο λαός τόσο με τη ψήφο του στις ευρωεκλογές, όσο και μέσα από τους αγώνες του είχε δείξει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ανεπιθύμητη. Το μόνο που θα είχαμε να περιμένουμε από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι νέες συμφωνίες με την τρόικα που θα οδηγούσαν σε περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων, σε μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας, σε περισσότερα «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής παραγωγής.

Όλα αυτά, όμως, μπορούν πια να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι πλέον στο χέρι όλων μας να γυρίσουμε σελίδα. Ο λαός πρέπει να δώσει τη δική του απάντηση, όχι μόνο την ημέρα των εκλογών, αλλά και κάθε μέρα από εδώ και πέρα, μαζί με την κυβέρνηση της Αριστεράς για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου