24 Μαΐ 2014

Δήλωση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Λίτσας Αμμανατίδου με αφορμή το ξεπούλημα οικοπέδων του Δημοσίου στο Μεσημέρι με σκοπό την «ανάπτυξη εξοχικών κατοικιών». Η ειρωνεία έχει και τα όριά της!

Η ειρωνεία έχει και τα όριά της!

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά καλά η πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και ανακοινώθηκαν ήδη νέες ιδιωτικοποιήσεις! Δεν έφτανε το Κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, δεν έφταναν τόσες και τόσες άλλες εκτάσεις της περιοχής μας που πέρασαν στο ΤΑΙΠΕΔ, σειρά στο παζάρι της κυβέρνησης έχουν τώρα άλλα δύο οικόπεδα στην Τούμπα Μεσημερίου.

 Πρόκειται για ένα οικόπεδο 34.449,62 τετρ. μ. και για ένα δεύτερο, ακόμη μεγαλύτερο, 55.317,16 τετρ. μ. που προορίζονται για «ανάπτυξη εξοχικών κατοικιών». Σε μια αγροτική περιοχή που ταλανίζεται από τη φτώχεια και την ανεργία, που μέχρι και η πρώτη κατοικία πολλών ανθρώπων είναι στο στόχαστρο των τραπεζικών κατασχέσεων, η κυβέρνηση ξεπουλά την περιουσία του ελληνικού Δημοσίου για να αναπτυχθούν εκεί εξοχικές κατοικίες! Η ειρωνεία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μας κοροϊδεύουν με την ανοχή μας. Την Κυριακή έχουμε μια ευκαιρία να τους σταματήσουμε. Ας τους δείξουμε ότι δεν έχουμε άλλη υπομονή… Κανένα οικόπεδο για ξεπούλημα, ούτε στο Μεσημέρι, ούτε στη Θεσσαλονίκη, ούτε πουθενά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου