13 Μαΐ 2014

«Στην Περιφέρεια αξιοποιούν τα Μνημόνια για τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας»

Δέσποινα Χαραλαμπίδου«Ισχυρά κέντρα εξουσίας ελέγχουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αξιοποιώντας τις μνημονιακές πολιτικές για τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας σε κρίσιμους τομείς, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, το νερό, τα εργοστάσια που επιδοτούνται και «μετακομίζουν», οι δρόμοι με τα διόδια, οι καταστροφικές εξορύξεις και οι φαραωνικές ενεργειακές επενδύσεις. «Αξιοποίηση», λένε, χωρίς κοινωνικό όφελος. Χωρίς δικαιοσύνη. Χωρίς δημοκρατία. Χωρίς την φωνή των εργαζομένων και των κατοίκων», τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, σε εκδήλωση της Ριζοσπαστικής  Αριστερής Ενότητας με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οι περιφερειακές διοικήσεις που θα προκύψουν πρέπει να συγκρουστούν ενάντια στην αφαίρεση πόρων από την Αυτοδιοίκηση, ενάντια στις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων αγαθών, ενάντια στη φτωχοποίηση και την κατάθλιψη της κοινωνίας. Με αυτές τις αξιώσεις διεκδικούμε την ανατροπή και την πρωτιά της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στην Κεντρική Μακεδονία απέναντι στους υποψήφιους της συγκυβέρνησης», πρόσθεσε.
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, η βουλευτής Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών Σταύρος Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου